Resultaten voor den helder museum

den helder museum
Stap aan boord en beleef de marine! Marinemuseum.
Vrienden van het museum. Draag je het Marinemuseum in Den Helder een warm hart toe, word dan Vriend van het Marinemuseum! Ontdek onze collectie. Den Helder is omgeven door het water. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Den Helder twee musea heeft waar de zee centraal staat, bezoek ze nu beide met het combikaartje!
makelaar den helder
Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers.
Nationales Rettungsmuseum Dorus Rijkers. Das Nationale Rettungsmuseum Dorus Rijkers befindet sich auf der historischen Reichswerft in Den Helder, in einem alten Motorenarbeitsplatz der K├Âniglichen Marine. Wenn Sie das Museum betreten, k├Ânnen Sie sich unterschiedliche noch erhaltene Elemente dieser Zeit ansehen.
fotolijst hout
Top 5 beste musea in Den Helder WhichMuseum.
Dit zijn de beste musea in Den Helder, gebaseerd op de beoordeling en populariteit op WhichMuseum. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, actuele tentoonstellingen en om recensies te lezen. Je kunt ook een lijst bekijken met alle musea in Den Helder.
aquarium den helder
Alle musea in Den Helder en omgeving WhichMuseum.
Je kunt ook een overzicht bekijken met dingen om te zien en doen in Den Helder. Of bekijk een lijst met de beste musea in Den Helder. Tours en tickets. Bunkermuseum Den Helder. Museum in Den Helder. Museum in Den Helder.
Fort Kijkduin.
Fregat de Vreede. HD 160 Lammie. Openingtijden en toegangsprijzen. Enthousiaste vrijwilligers gezocht! Dagelijks geopend van 1000: uur tot 1700: uur Fort Kijkduin, onderdeel van de Stelling Den Helder met een bijzonder Noordzee aquarium en een boeiend museum! Admiraal Verhuellplein 1.
De 5 beste musea in Den Helder TripAdvisor.
Zoekopdracht beperken tot Den Helder. 1 van 5 Musea in Den Helder. Militaire musea, Specialiteitenmusea. Fort Kijkduin Museum and Aquarium. 2 van 5 Musea in Den Helder. Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers. 3 van 5 Musea in Den Helder. Redding museum, Den Helder.
Marinemuseum Den Helder 2018 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Alle Den Helder hotels. Hoteldeals voor Den Helder. Lastminutehotels in Den Helder. 3-sterren hotels in Den Helder. Den Helder Hotels huisdieren toegestaan. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Marinemuseum. Hotels in de buurt van Fort Kijkduin Museum and Aquarium.
Experience the navy step aboard Dutch Navy Museum.
The remaining 85% belongs to the study collection or is used for thematic temporary exhibitions. Facebook Twitter Subscribe to our newsletter. The Dutch Navy Museum is part of the Defence Museums Foundation. Discover the other museums as well. nmm_theme.template.base.footer_nmm nmm_theme.template.base.footer_marechaussee nmm_theme.template.base.footer_mariniers. 1781 AA, Den Helder.
Vomar-fan opent eigen museum in Den Helder NH Nieuws.
DEN HELDER Diana van de Poll is zo'n' grote fan van de supermarktketen Vomar dat ze thuis in Den Helder een speciaal museum heeft geopend. In het kamertje staan knuffels, winacties, tasjes en zegels uit de lange historie van het Noord-Hollandse bedrijf.

Contacteer ons