Op zoek naar hospice den helder?

hospice den helder
Zorg aan Zee Hospicezorg.
Veel mensen brengen de laatste fase in hun leven het liefst thuis door. Zorg aan Zee werkt momenteel aan uitbereiding van de zorg. Hospicezorg Den Helder. Sinds de opening van ons hospice in 2005 hebben we vele gasten mogen ontvangen.
makelaar den helder
Hospice Den Helder Den Helder.
Hospice Den Helder Den Helder. Hospice Den Helder Den Helder. Adres Duinroosstraat 170. 1783 GN Den Helder. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar.
VPN Service
We bieden liefdevolle aandachtige zorg'Hospice' Den Helder: warm bad in laatste levensfase Rodi.
De eigen bijdrage is minimaal en wordt doorgaans vergoed door de zorgverzekeraar en mocht iemand geen financiƫle ruimte hebben, dan hoeft dat geen belemmering te zijn." Kijk voor meer informatie over het Hospice Den Helder op www.hospice-denhelder.nl. Hospice Den Helder en omstreken Duinroosstraat 170 1783 GN Den Helder tel.
GWO
Nieuwe zorgappartementen Hospice geopend Den Helder Actueel.
Door: LOS Den Helder. Datum: 11 aug 18 0728.: Den Helder De nieuwe zorgappartementen aan de Eikenlaan, onderdeel van Zorg aan Zee gastzorg, zijn vrijdagmiddag geopend door wethouder Tjitske Biersteker. Ze stak een kaars aan als symbolische opening van het nieuwe complex, dat gelegen is naast het Hospice.
java programmeur
Hospice Den Helder e.o. Informatiegids.
De hospice in Den Helder is een kleinschalige woonvoorziening waar volledige zorg en ondersteuning geboden wordt aan mensen die in de laatste fase van hun leven verkeren. Het hospice is bedoeld voor ongeneeslijke zieke mensen die de laatste maanden van hun leven niet thuis kunnen of willen doorbrengen.

Hospice Den Helder e.o. wordt momenteel uitgebreid met 5 zorgappartementen. Dit wordt gerealiseerd door de aankoop van de naastgelegenwoning aan de Eikenlaan 2. Voor meer informatie bezoek onze nieuwe website www.zorgzaam.nu of verstuur een e-mail naar info@zorgaanzee.nu. Reacties zijn gesloten.
Laatste levensfase Hulpwijzer Den Helder.
Wordt het thuis te zwaar? Misschien is een hospice een betere oplossing. Kijk op de website van Hospice Den Helder. Of zoek een hospice via het Netwerk Palliatieve Zorg. Toon op kaart 1. Toon op kaart 1. Hospice Den Helder.
Hospice Den Helder Noordkopvoorelkaar.
Hoe werkt het. Verhalen en ervaringen. Profiel van Hospice Den Helder. Hospice Den Helder. Veiligheid boven alles. Log in of registreer! Uit veiligheidsoverwegingen wordt het telefoonnummer alleen getoond aan ingelogde gebruikers. Log in of registreer om het telefoonnummer te zien.

Contacteer ons